Over Fruit van Joost

Ik lever (seizoen) fruit bij u thuis!

Ik bezorg inmiddels al ruim 16 jaar bij meer dan 1.000 klanten twee wekelijks een vast assortiment aan fruit zoals (pers) sinaasappels, mandarijnen, appels/peren, aardappels en fruitsappen. Daarnaast lever ik fruit van het seizoen. Ieder seizoen zoek ik het lekkerste fruit dat op dat moment beschikbaar is en voldoet aan de A-klasse. Ik ben mij steeds verder aan het specialiseren in lokale inkoop om zo ook een bijdrage te leveren aan het verkleinen van de CO2- voetafdruk.

Bij fruit van Joost is het normaal dat:

  • Je afrekent per keer. Fruit van Joost is geen abonnement! Je rekent net als bij andere online winkels per keer af. Er is dus geen enkele verplichting om bij mij te bestellen. Al hoop ik  natuurlijk dat je mijn (seizoen) fruit zo lekker vindt dat je vaker een bestelling plaatst.

  • Je het fruit gratis krijgt thuisbezorgd. 1x per twee weken kom ik (seizoen)fruit langsbrengen!  Mijn bezorgingsgebied ligt tussen Den Haag, Alkmaar en Ede. Bij de locaties kunt u zien op welke dag ik bij u in de buurt ben.

  • Het fruit een eerlijke en betaalbare prijs heeft. Ik kies zoveel mogelijk voor lokale en/ of fair trade producten. Ik vind het belangrijk dat er zo min mogelijk schakels zijn. Ik koop daarom zoveel mogelijk rechtstreeks bij de boer in. De (pers)sinaasappels leveren wij het hele jaar door. Indien deze niet meer van voldoende kwaliteit is dan koop ik deze zelf rechtstreeks in bij de groothandel. In overleg sturen wij samen op de meest duurzame manier van inkopen. Zo weet u zeker dat ‘vers’ ook echt vers is en dat de makers een eerlijke prijs krijgen. De prijzen variëren met het (seizoen)fruit mee daardoor betaalt je altijd een eerlijke en betaalbare prijs.

  • Ik je bij naam ken! De meeste klanten ken ik al jaren en ben ik eens in de twee weken een vertrouwd gezicht. Ik ben samen met hen opgegroeid.

 

Mag ik ook bij je het lekkerste fruit komen bezorgen? 

Bestel dan snel, dan kom ik graag bij je langs.

Tot ziens.

Joost.