Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag


Vier Moederdag met Fruit van Joost


Met de lente in volle bloei en Moederdag om de hoek, is het weer tijd om te genieten van heerlijk vers fruit en prachtige geschenken. Bij Fruit van Joost hebben we een selectie samengesteld die perfect is om Moederdag speciaal te maken. Laat je inspireren door onze aanbiedingen en verras je moeder met iets lekkers en gezonds!

Grote Aardbeienplanten: 1 voor slechts € 7,50

Geniet van de heerlijke smaak van eigen gekweekte aardbeien. Let op; We hebben slechts een beperkt aantal van deze prachtige aardbeienplanten beschikbaar, dus wees er snel bij! OP = OP.

Moederdag cadeaupakket voor € 10,-

Dit pakket bevat een pot heerlijke jam van An in de smaak appel limoncello, samen met 100% natuurlijke bloemenhoning van Imkerij de Nesse. Een verrukkelijke combinatie van smaken.

Heerlijke Fruitmanden voor € 17,50

Laat Moederdag sprankelen met onze fruitmanden, gevuld met de lekkerste selectie fruit van het seizoen. Verras je moeder met een gezond en smakelijk geschenk.

Seizoensfruit

De maand mei staat natuurlijk in het teken van heerlijke aardbeien! Bij Fruit van Joost gaan we voor grote, Hollandse A-kwaliteit aardbeien waarvan je zult genieten bij elke hap. De prijzen kunnen snel veranderen, dus houd onze website in de gaten voor de meest actuele prijzen.

Speciale Moederdagaanbieding:

Twee bakjes aardbeien van 500 gram aardbeien aan voor slechts € 9,50


Naast aardbeien zijn in de maand mei ook andere verrukkelijke vruchten verkrijgbaar, zoals abrikozen, blauwe bessen, bananen, peren en appels. Ontdek de verscheidenheid aan smaken en geniet van het beste dat het seizoen te bieden heeft! En heeft u onze smoothie mango-Passievrucht al ontdekt?

Bestellen? Kan op aan fruitvanjoost.nl. En vergeet niet om ons te volgen op Instagram @FruitvanJoost voor meer fruitige inspiratie en exclusieve aanbiedingen.
Wij kijken ernaar uit om jullie een smaakvolle en liefdevolle Moederdag te bezorgen!

Groet,

Joost

Terug naar blog