Nieuwsbrief Maart

Nieuwsbrief Maart

Heerlijk het is bijna lente! En is het seizoenfruit is weer in aantocht.

De eerste Hollandse aardbeien zijn weer verkrijgbaar. De prijs wisselt nog dagelijks dus kijk voor de actuele prijs op fruitvanjoost.nl

Eind maart is het Pasen. Een tijd van gezelligheid en lekker eten met vrienden en familie. Daarom hebben we bij Fruit van Joost een aantal leuke acties en aanbiedingen voor jullie in petto!

De Paasfruitmand voor €15,-

In deze mand vind je niet alleen vers fruit, maar ook een potje van de verrukkelijke Jam van An en twee flesjes vers vruchtensap van Schulp (200 ml) uiteraard versierd met ovenheerlijke paaschocolade eitjes.

Perfect om van te genieten tijdens een gezellige paasbrunch.

Verse Smoothies 2 flessen van €13,50 voor €12,-

Tijdens Pasen mag een heerlijk verfrissende smoothie natuurlijk niet op de paastafel ontbreken. De smoothies zijn er in de smaken: orange/kiwi, peer/roodfruit, sinaasappel/aardbei, limoen en Mango

passievrucht. Deze maand krijg je twee smoothies van een liter voor € 12,-

Nieuw! Een heerlijke buitengewone mousserende wijn voor €5,50

Geïnspireerd door mijn reis naar Spanje waar ik heerlijke sinaasappellikeur heb gedronken heb ik voor de paasdagen een Chandon Garden Spritz ingekocht. Dit is een mousserende wijn in combinatie met een sinaasappellikeur gemaakt van lokale sinaasappels, kruiden en specerijen zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. De spritz bevat de helft van de suiker van andere spritz-merken, zo is het natuurlijk en lekker. Heerlijk voor bij de paasbrunch of barrel.

StolWeitjes 2 dozen verse uitloop eieren van €9,- per doos (10 stuks) voor €7,50

Het is natuurlijk geen Pasen zonder een heerlijk vers eitje op tafel.

De StolWeitjes worden met liefde gemaakt en dat proef je!

Nieuw deze maand: Cadeaubonnen!

Vanaf deze maand hebben we bij Fruit van Joost ook cadeaubonnen beschikbaar! Geef een cadeaubon voor Pasen en laat je familie/vrienden/ buren zelf het lekkerste fruit van Joost uitkiezen.

Hoe te bestellen:

Bestel snel jouw Paasfruitmand, cadeaubon of heerlijke ander fruit voor Pasen door een bezoek te brengen aan onze vernieuwde website fruitvanjoost.nl. En vergeet niet ons te volgen op Instagram @FruitvanJoost voor meer fruitige inspiratie en exclusieve aanbiedingen.

Wij kijken ernaar uit om jullie een smakelijk en vrolijk Pasen te bezorgen!

Met vriendelijke groet,

 Joost

Terug naar blog