Nieuws januari 2024!

Nieuws januari 2024!

Hoi allemaal!

De beste wensen voor 2024!

Van de Sinaasappelman naar Fruit van Joost. Na 16 jaar met een glimlach sinaasappels te hebben verkocht voor de Sinaasappelman, is het tijd voor iets nieuws. Vanaf nu ga ik zelfstandig verder onder de naam Fruit van Joost. Een frisse start in het nieuwe jaar! Ik heb er enorm zin in.

Fruit van Joost
Bij Fruit van Joost doen we dingen net even anders.
• We vinden het heel gewoon dat je per keer afrekent,
• we bezorgen je fruit gratis thuis, en we zorgen ervoor dat het fruit eerlijk en betaalbaar geprijsd is.
• En het beste van alles? Ik ken de meeste van jullie bij naam! Dat persoonlijke contact is voor mij superbelangrijk.

Nieuws
Maar er is meer nieuws! Zoals jullie de afgelopen maanden al gemerkt hebben, ben ik het vaste assortiment van Sinaasappels aan het uitbreiden met veel meer soorten fruit, sappen en jams. Dit zal ik komend jaar nog verder aanvullen.

Nieuwe website, logo en Instagram
Check snel onze gloednieuwe website FruitvanJoost.nl voor een makkelijke bestelervaring. Laat me weten wat je ervan vindt! En heb je ons nieuwe logo al gezien? De sinaasappel staat symbool voor geluk in sommige culturen, en dat geluk wil ik graag met jullie delen. Vanaf nu kun je ons niet alleen op de website vinden, maar ook op Instagram! Volg ons op @FruitvanJoost voor een kijkje achter de schermen, fruitige weetjes en exclusieve acties. Zo blijf je snel en goed geïnformeerd over alles wat met Fruit van Joost te maken heeft.

Aanbieding
Januari is de citrusmaand, dus de handsinaasappels en mandarijnen zijn extra lekker. Om dat te vieren, heb ik een speciale combideal voor jullie:
Handsinaasappels (2,5 KG) en Mandarijnen (1 KG)
Van 11 euro voor 8,50 euro!
Zo kom je fit de winter door.

En voor de foodies onder jullie: check de website voor een paar heerlijke nieuwe recepten met sinaasappel en mandarijn. Smullen maar!

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van deze nieuwe stap vinden. Laten we het samen vieren! Bedankt voor jullie vertrouwen en tot snel bij Fruit van Joost.


Bestellen:
Via Fruit van Joost is het bestellen lekker makkelijk. Je kan er voortaan ook meteen afrekenen. Op de 'oude' manier met de papieren factuur voorlopig ook, maar op termijn wil ik graag in het kader van duurzaamheid minder via papier gaan communiceren.

Groeten Joost

Terug naar blog