Nieuws februari 2024!

Nieuws februari 2024!

Hoi allemaal!

Het is weer tijd voor een update van Fruit van Joost, en ik heb opnieuw spannend nieuws om met jullie te delen! 

Liefdevolle Valentijns verrassingen

Wie ga jij verrassen op 14 februari, de dag van de liefde? Ik heb twee leuke producten geselecteerd om deze dag net wat liefdevoller te maken:

 Aardbeien/Champagne Jam (1 pot voor € 5,50 of 2 potten voor € 10,-) Een heerlijke, feestelijke jam gemaakt door Jam van Ann. Perfect om je ontbijt of lunch op Valentijnsdag extra speciaal te maken. 

Hartvormige Komkommer € 1,50 Geef een liefdevolle touch aan je maaltijden met onze schattige hartvormige komkommers. Een leuke en gezonde verrassing!

Tijdelijke aanbieding Citrusdeal verlengd!

Wegens het overweldigende succes van de januari-actie, heb ik besloten om deze met een maand te verlengen. Dat betekent dat je nog steeds kunt genieten van een geweldige citrusdeal: 2,5 kg handsinaasappels en 1 kg mandarijnen voor slechts € 8,50 euro in plaats van € 11,-! Zo ga je fit de winter door. En als je een echte vitamine boost kan gebruiken kan je deze deal natuurlijk altijd aanvullen met kiwi's. (5 kiwi's voor € 2,50)

 Aanbieding van de maand

Jam van Ann heeft naast de champagne aardbeien jam nog meer heerlijke jams met een twist gecreëerd, allemaal gemaakt van onbespoten fruit uit haar eigen boomgaard in Lekkerkerk.

 Deze maand 2 potjes voor slechts €10!

Mis deze kans niet om jezelf of anderen te trakteren op deze unieke en smaakvolle en unieke jams.

 Bestellen is eenvoudig!

Bezoek snel onze vernieuwde website FruitvanJoost.nl en geef daar je bestelling aan ons door. En vergeet niet ons te volgen op Instagram @FruitvanJoost voor een kijkje achter de schermen, fruitige weetjes en exclusieve acties.

Ik kijk er naar uit om jullie bestellingen te ontvangen en wens iedereen een liefdevolle en smakelijke Valentijnsdag toe!

 

 

Groeten,

Joost

 

Fruit van Joost

Terug naar blog